м. Київ, вул.Тургенiвська 69

[email protected]

Як прочистити каналізаційні труби

Як прочистити каналізаційні труби

Найголовніше про очищення каналізаційних труб від Крот Сервіс

Прочищення каналізації періодично потрібно всім мешканцям столиці незалежно від місця їх проживання. Екстрене або планове очищення за графіком іноді потрібне й промисловим муніципальним об’єктам. Як прочистити труби швидко і ефективно? Про це та багато чого іншого дізнайтеся далі.

У яких випадках необхідно очищення трубопроводу

Як прочистити забиті труби у будинку? Постійні засмічення в каналізаційних трубах – це результат неправильного використання мешканцями облаштованого сектора каналізації, потрапляння сміття, непотрібних предметів і інших забруднень. На жаль, така проблема може виникнути в приватних будинках, це відбувається через відкладення на трубах іржі, яка з’являється при контакті з водою. прочистити каналізаційні труби

Ознаками того, що трубопровід потребує промивання, є:

  • поява неприємного запаху з каналізації;
  • повільний відхід рідини назад в систему;
  • довготривалий застій води в рукомийнику, ванній.

Ситуація вважається критичною тоді, коли вода зовсім не викачується. Якщо ваше місце проживання – місто Київ – звертайтеся до нашої команди Крот Сервіс. Висококваліфіційні майстри швидко впораються з будь-якими утвореннями, сміттєвими пробками, знайдуть причину виникнення неприємного запаху з каналізації та ефективно усунуть її.

Яким чином можлива професійна чистка каналізації в Києві

На сьогодні, поява засмічень – не рідкість. Причиною цього є старі, зношені труби. За час експлуатації вони сильно забиваються, вкриваються кількома десятками шарів жирового, мильного нальоту. Але в прочищенні каналізації потребують не тільки ті будівлі, що належать до старого житлового фонду, а й нові споруди, адже нерідко причиною забруднення стає неправильна експлуатація. Як прочистити каналізаційну трубу, яка закупорилася сторонніми предметами?

Пробки з’являються через потрапляння у трубопровідні шляхи волосся, залишків продуктів, мила. Тільки професіоналами може бути проведено якісне прочищення труб або викачування вигрібних ям. Ціна на послугу є доступною. Майстри за півгодини можуть повністю повернути здатність системі пропускати воду. прочистити каналізаційні труби

Очищення каналізації може бути проведено у будь-якому районі міста незалежно від місця проживання замовника. Спеціалісти зможуть розібратися з тим, як прочистить труби будь-якої конфігурації в житлових, громадських будівлях, або ресторанах, готелях, салонах краси, тощо.

Що не можна зробити самостійно, якщо виникло засмічення?

При виникненні подібної неприємності можна спробувати прочистити труби каналізації самостійно, але чи буде результат від тривалої і доволі тяжкої роботи?

Іноді буває так, що люди не розуміють, чому не проходить вода, наприклад, у рукомийнику, як прочистить труби у цьому випадку, і починають робити будь-що, лити окріп або хімічні засоби. Дії з окропом небажані і можуть перерости у великі неприємності, тому що в деяких квартирах сифон складається з тонкого, нетривкого матеріалу, пластмаси. При попаданні окропу ця частина може нагрітися і почати протікати, створивши додаткову роботу для сантехніків.

Як прочистити труби самостійно?

Як прочистити каналізаційні труби самостійно? Вдатися до методу самостійного прочищення каналізаційних труб ризикне лише впевнена в собі людина, яка володіє знаннями по сантехніці. Для того, щоб хоча б ненадовго очистити трубопровід, можна скористатися хімічними засобами для чищення трубопровідних шляхів. прочистити каналізаційні труби

Такі засоби бувають рідкі, у вигляді гелів або капсул. Вони починають діяти за 5–15 хвилин, але не здатні повністю усунути проблему засмічення каналізації та трубопровідних шляхів.

Очищення труб з Крот Сервіс

Працівники житлового управління не завжди приїжджають на виклик клієнта для прочищення труб вчасно, тому що є багато інших замовлень, які виконуються довго і повільно. У такому випадку найкраще рішення – звернутися по допомогу до служби, яка спеціалізується на прочищені труб.

Компанія Крот Сервіс надає послуги з прочищення труб каналізації при будь-яких засміченнях. Наші майстри розкажуть, як прочистить каналізаційну трубу швидко та ефективно. Під час роботи:

  • видаляється весь шар забруднень, які виникли на внутрішній поверхні труб;
  • промивається сама труба;
  • видаляються сторонні предмети – волосся, мило та інше.

Фахівці компанії детально розкажуть мешканцям, з якої причини виникла така ситуація і яких необхідно дотримуватися заходів, щоб надалі подібна проблема не повторювалася. Гарантія на якість роботи є постійна, але повторних засмічень після очищення не спостерігалося.

Вид робіт Одиниця виміру Цiна (грн)
1 Прочищення каналізаційних труб (гідродинамічна, механічна) від 10 м.п м.п. 50 Замовити
2 Прочищення вертикальних труб каналізації поверх 330 Замовити
3 Очищення каналізаційного колодязя шт. 200 Замовити
4 Нічний виїзд екіпажу шт. 2900 Замовити
5 Відкачування рідких відходів (жирів) з утилізацією 1 куб. 700 Замовити
6 Регламентне обслуговування каналізаційних мереж за договором шт. договірна Замовити
7 Аварійне обслуговування каналізаційних мереж за договором шт договірна Замовити
8 Електромеханічна прочищення каналізації (понад 10 м.п.) м.п 50 Замовити

Замовити прочищення

Крот-сервiс
(097) 559-47-44
click fraud detection