м. Київ, вул.Тургенiвська 69

[email protected]

Як позбутися засмічення в ванній

Як позбутися засмічення в ванній

Проблема забитої стічної ями, напевно, знайома всім. І більшість знає дієві методи, які дозволять позбутися засмічення швидко. Способів, які можуть допомогти в цій ситуації, дійсно багато. Про кращі з них поговоримо в статті. Найбільш ефективними вважаються механічні, термомеханічні та хімічні методи. Слід знати, в яких ситуаціях можна використовувати той чи інший.

Найпростіші методи

Якщо засмічення накопичилося в сифоні, таку проблему вирішити найлегше. Сифон можна розібрати та почистити. Але це можливо тільки за умови, якщо до нього легко дістатися. Інколи під час ремонтних робіт власники квартир просять будівельників «зашити» всю сантехніку, і доступ до неї стає практично неможливим. В цьому випадку можна скористатися вантузом. При невеликих засміченнях він виявляється напрочуд ефективним і легко усуває пробки з мила, піску і навіть волосся.

Гаряча вода в поміч

Якщо вантуза немає під рукою, можна скористатися звичайної гарячою водою. Найчастіше каналізація в ванній кімнаті забивається саме мильними наростами. Розчинити й вимити їх можна гарячою водою. Для цієї процедури буде достатньо 15 хвилин. До речі, щоб уникнути проблеми такого засмічення, рекомендовано раз на місяць промивати труби гарячою водою. Це дасть можливість утримувати систему в належному стані й уникнути крайностей.

Позбутися засмічення в ванній

Які хімічні речовини допоможуть?

Якщо ви впевнені, що відкладення розчинні, можна скористатися підручними засобами типу «Кріт» чи Tiret. Крім них допомогти можуть харчова сода та оцет. При чому користуватися ними дуже легко. Насипте півстакана соди в зливний отвір, а потім туди ж налийте півстакана оцту. Через 15 хвилин просто промийте стічну систему проточною водою. Краще використовувати гарячу. До речі, спеціалісти рекомендують час від часу використовувати цей спосіб, щоб уникнути великих засмічень.

Використовуємо сантехнічний тросик

Цей метод належить до механічних способів очищення стокових засмічень. Отже, якщо забилася труба в ванній, особливо волоссям або нитками, на допомогу прийде сантехнічний трос. З його допомогою можна легко дістати пробку зі сміття. При цьому слід використовувати насадку у формі гачка чи пружини. Цей метод передбачає допомогу помічника, який забезпечить рівномірний натяг та відсутність витків при обертаннях.

Нарости від мила можна усунути наконечником-йоржем. Пробиваючи їх, слід відкрити гарячу воду – це значно полегшить роботу.

Позбутися засмічення в ванній

До кого звернутися в Києві?

Якщо самостійно усунути засмічення не вдалося, слід скористатися спеціальною послугою. Жителі Києва та області можуть звернутися до компанії «Кріт-Сервіс». Наші спеціалісти швидко і якісно почистять забиту ванну, душ, гідробокс, джакузі та раковину. Ми знаємо, як усунути навіть найскладніші закупорки. При необхідності може використовуватися спеціальне обладнання.

Приймаємо виклики до приватних квартир та будинків, готелів. Нам вистачить 10 хвилин, щоб ваша стічна система запрацювала, як нова. Ніякої передплати, послуги оплачуються тільки після виконання робіт. Ми гарантуємо високу якість своїх послуг.

В приватному секторі або на великих підприємствах наші працівники готові надати додаткові послуги великої асенізаційної техніки. В переліку наших послуг – чистка дренажних полів, біологічних фільтраційних установок, септиків, вигрібних ям. Бажаєте утримувати каналізаційну систему в належному вигляді? Пропонуємо договірне обслуговування. Для постійних клієнтів діє гнучка система знижок. Ми гарантуємо швидке виконання роботи за сприятливими цінами.

 

Вид робіт Одиниця виміру Цiна (грн)
1 Прочищення каналізаційних труб (гідродинамічна, механічна) від 10 м.п м.п. 50 Замовити
2 Прочищення вертикальних труб каналізації поверх 330 Замовити
3 Очищення каналізаційного колодязя шт. 200 Замовити
4 Нічний виїзд екіпажу шт. 2900 Замовити
5 Відкачування рідких відходів (жирів) з утилізацією 1 куб. 700 Замовити
6 Регламентне обслуговування каналізаційних мереж за договором шт. договірна Замовити
7 Аварійне обслуговування каналізаційних мереж за договором шт договірна Замовити
8 Електромеханічна прочищення каналізації (понад 10 м.п.) м.п 50 Замовити

Замовити прочищення

Крот-сервiс
(097) 559-47-44
click fraud detection